Grootste aanbod
Meer dan 120 soorten kleurboeken op voorraad
 
Gratis bezorging bij bestelling vanaf €20,-
Onder de €20,- betaalt u €1,99
 
Compleet assortiment
De nieuwste kleurtrends vindt u als eerste hier!
Fantastische Bouwwerken

Fantastische Bouwwerken

  • Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar
    Beschikbaar op 15-09-2016
  • € 12,50

  • € 11,79 excl. BTW
Voeg toe aan
mijn verlanglijstje
Kunstenaar Steve McDonald geeft in zijn kleurboek Fantastische bouwwerken een verras­ sende kijk op gebouwen over de hele wereld. Van bekende bouwwerken als de Ponte Vecchio in Florence, de Eiffeltoren in Parijs en het Sydney Opera House tot minder bekende gebouwen als de verlaten Kennecott kopermijnen in Alaska, de Alexander Nevsky kathedraal in Tallinn (Estland) en het Paro Taktsang tempelcomplex in Bhutan. Naast mooie gedetailleerde tekeningen van de gebouwen, verwerkt McDonald ook details van gebouwen in ingewikkelde mandala's die een fantasierijke, meditatieve kleurervaring bieden. De werkwijze van Steve McDonald bestaat uit observeren, schetsen op locatie en het maken van referentiefoto's voor in de studio. Hij start met het uitzetten van de basislijnen in potlood of op tablet en gaat daarna aan de slag met de details. Hij werkt met verschillende materialen zoals acrylverf, waterverf en kleurstoffen, maar zijn favorieten zijn pen en inkt.
Overal waar Steve McDonald komt, absorbeert hij de lokale kleuren, architectuur en, bovenal, de lijnen. Al een groot deel van zijn leven reist hij de wereld rond en doet hij inspiratie op voor zijn fascinerende tekeningen van wereldsteden. Sinds zijn familie in 1979 verhuisde naar het Midden-Oosten, heeft Steve gewoond in Saudi-Arabie¨, Italie¨, India en Indonesie¨. Daarnaast bezocht hij tientallen andere landen en maakte hij een bijna twintig jaar durende reis door Canada. Met diverse vervoersmiddelen (auto, bus, helikopter, kano, boot en te voet) reisde hij er van kust naar kust.
Steve studeerde af aan de Ontario College of Art and Design en zijn werk is te vinden in veel exposities, documentaires en diverse publicaties. Zie voor meer informatie en voorbeelden van Steve's werk: www.artbysteve.squarespace.com.
ISBN: 9789045319865
UITVOERING: Paperback

Schrijf een review

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Altijd tevreden

Mocht je toch een ander product willen, kosteloos retourneren kan altijd